Om mig

Om mig?


Hvem er jeg.Mit navn er Helene Egelund Poulsen, jeg er 26 år og bor i Rødding by.

Hele mit liv har jeg haft med dyr at gøre. Jeg startede med at få min første pony, da jeg var 3 år gammel og er på nuværende tidspunkt dressurrytter på konkurrence plan ved siden af arbejdet med hunde.


Jeg har altid været omgivet af hunde og har altid haft en forbindelse med dem og elsket at være i deres selvskab. For mig betyder det alt, at have en hund i sin hverdag, da det for mig giver livsglæde og livskvalitet.


Jeg er uddannet social og sundhedsassistent i 2016, jeg har arbejdet på et demensafsnit, men opsagt min stilling fra 1 september 2018 i håb om at jeg kan leve af hundesalonen, så ser frem til et godt og udviklende samarbejde med jeres små pelsvenner.Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding


Baggrund for hundeklip.

Jeg startede som medhjælper i en hundesalon da jeg var 13 år, ret hurtigt begyndte jeg at lære at klippe og trimme hunde, samt vejledning omkring ernæring og pelspleje.

Jeg købte min første hund på kontrakt i en alder af 15 år, her fik jeg en West Highland White terrier, som gjorde at min interresse for hundeklip voksede mere end den var i forvejen.

Jeg har i alt arbejdet i anden salon i 4 år, hvor jeg fik stor ros for mit arbejde af kunderne. Da jeg startede på videreuddannelse, valgte jeg at lægge hundene lidt på hylden og kun klippe mine egne, samt bekendtes hunde.

Nu skal det være at jeg vil leve af at klippe hunde resten af mine dage, da det er der min interesse ligger.

Jeg har mit speciale inden for West Hihgland White Terrier, og andre trimmehunde, samt racerne der indbærer bomuldshunde, som bliver bamseklippet.

Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding
Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding
Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding
Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding
Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding


Hundesalon Vuf.


Salonen er et lille hyggelig lokale i idyliske omgivelser,  salon er flyttet ind i rødding by efter 1,5 år mellem rødding og jels.

Jeg har selv investeret i den og jeg har gjort mit allerbedst for at gøre det til et hyggeligt og rart sted at være for din hund. Det er vigtigt for mig at hunden føler sig tryg og sikker, når du efterlader den hos mig.


Vi ønsker alle en glad og veltilpas hund.

Hundeklip Hundetrim Hundebad Rødding